Carwrap

Carwrap is dè manier om relatief goedkoop uw auto te voorzien van een unieke uitstraling.

 

Wat houd het wrappen van uw auto in:

Wrappen van een auto's is het volledig of deels inpakken van uw auto door middel van speciale gegoten vinyl-folie zodat u een unieke look krijgt.

De kwalitatieve folie die wij gebruiken  heeft geweldige eigenschappen, waardoor deze goed vervormbaar is en wij ook alle complexe plekken op uw auto kunnen wrappen. De Vinyl-folie word zo geplakt dat deze alle vormen van uw auto overneemt. Wij plakken bij een volledige carwrap alle gelakte delen van uw auto.

 

Hoe werkt het:

U kunt bij ons een afspraak maken zodat wij uw wensen kunnen doornemen. Ook kunnen we dan door middel van proef stukken en kleuren waaiers uw kleur of kleuren uitkiezen. Daarna plannen wij uw auto in en kunt u de auto op het afgesproken tijdstip bij ons brengen waarna wij uw auto gaan wrappen. De duur van het wrappen ligt aan de grote van uw auto. Houdt rekening met 2 dagen. Nadat uw auto gewrapt is nemen wij contact met u op zodat u de auto kunt ophalen. Na een uitgebreide check van de auto kunt u als tevreden klant met uw gepersonaliseerde auto de weg weer op.

de voorwaarden voor het wrappen zijn als volgt:

 • Carwrappen gebeurt uitsluitend op locatie in onze hiervoor speciaal ingerichte werkplaats, op locatie is eventueel mogelijk mits de ruimte schoon en stofvrij is. 

• Auto’s ouder als 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico geplakt. 

• Ongelakte kunststof onderdelen, voertuigen met herstelde lak-schade en of herstelde schade worden voor eigen risico geplakt. 

• U dient de auto 1 dag voor montage aan te leveren i.v.m. met temperatuur en het drogen van het voertuig. 

• Voertuigen dienen schoongewassen zonder teer, wax- en vuilresten te worden aangeleverd. 

• Bij het inpakken van uw voertuig moeten de emblemen en type plaatjes verwijderd worden, deze kunnen niet altijd worden terug geplaatst. Wij kunnen de emblemen en type plaatjes terug plaatsen wij bestellen deze dan origineel bij de dealer. 

• Alle gespoten delen aan de buitenzijde worden geplakt, voor de binnenkant van de portieren dient een prijs op aanvraag. 

• Krassen, deuken, enz. zijn zichtbaar door de folie heen.

 • Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lak-schade na verwijdering van de carwrap folie. 

• Aangeleverde materialen worden niet geplakt, wij gebruiken uitsluitend onze eigen materialen van hoge kwaliteit. 

• Betaling voor particulieren geschied altijd contant voor bedrijven houden wij een betalingstermijn van 14 dagen aan na dagtekening van factuur datum. 

 

Waarom wrappen:

Wrappen is een relatief goedkope en snelle manier om uw auto te personaliseren en een unieke uitstraling te geven. Doordat de folie op een professionele manier wordt aangebracht wordt de lak van de auto ook nog eens beschermd. U kunt dus uw auto een unieke look geven zonder dat u daarmee last krijgt met een eventuele verkoop van de auto, de folie kan altijd weer verwijderd worden en uw auto heeft zijn originele kleur weer terug.

 

U dient na het wrappen van een afwijkende kleur dan de originele kleur dit wel door te geven aan de RDW zodat zij dit geheel gratis kunnen aanpassen op uw kenteken bewijs.  https://www.rdw.nl/Particulier/Paginas/Kleur-van-uw-voertuig-wijzigen.aspx

 

Heeft u vragen over het wrappen van u auto dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Prijzen voor Car-wrap klik hier

Prijzen voor Detail-wrap klik hier